Menu

Vital udesejr

image Anfører Peter Haar i nærkamp
Søren Andersen
22. maj 2016 kl. 00:18
Mesterrækken U15

Taastrup - RIF 0-2 (0-1) den 21 maj.

 

Det var med forventningens glæde vi tog afsted til Taastrup lørdag morgen. Weekenden forinden (pinsen) havde vi spillet en god turnering i en stor international ungdomsturnering i Prag, hvor hold 1 nåede i finalerunden i A-rækken og endte som 5'er.

 

Ringsted IF lagde ud som lyn og torden, stor energi, kreativitet, vilje af holdet - Thomas trak fri i venstre side og lagde bolden perfekt ind i feltet, hvor en fremadstormende Mathias Bligaard fra højrekanten helflugtede bolden i mål efter blot 2 min.

Et meget flot angreb og en smukt mål af den unge Bligaard i hans comeback kamp.

 

Vi kom frem til en del muligheder i de første 15', men derefter overlod vi initiativet til Taastrup, der fik overtaget uden at være farlige i 1.h. - da 4 backen og Nicklas Pedersen stod godt og vi lurede hele tiden på kontra.

 

Mønsteret foresatte i 2.h. Nicklas diskede op med gode redninger - vi fightede og forsvarede os bravt, var rigtig farlige i et utal at kontrachancer, der til sidst gav den afgørende scoring ved holdets topscorer Johan Larsen, der iskoldt afdriblede den fremadstormende målmand og placerede bolden i kassen fra en spids vinkel, flot detalje og selvfølgelig en assist fra den uslidelige "assistkonge" Sebastian Jønsson.

 

Taastrup drengene gik i opløsning, de skabte en dårlig stemning til sidst, lidt ærgerligt for en ellers god kamp.

Men ros til drengene for ikke at hoppe med på vognen, da Taastrup drengene opførte sig upassende, samt ros til dagens dommer, der dømte en god fair kamp.

 

Til sidst - STOR Cadeau til alle drengene for en helstøbt holdindsats, samt tak til forældrene med kørsel/support og tak til Paaske for frugt.