Menu

Pointdeling i Svogerslev efter målrig 3-3 kamp

image
Tekst: Frederik Faebo Larsen | www: Anders Karlshøj
16. maj 2018 kl. 22:06
U15 drengene havde vundet 3 ud af 3 kampe tidligere

Det var et top-klar Ringsted-mandskab, der søndag formiddag kørte mod Svogerslev. Ringsted-drengene havde vundet 3 ud af 3 kampe tidligere, og de kunne med en fjerde sejr erobre 1. pladsen i rækken.
I omklædningsrummet blev der snakket meget om, at holdet skulle være klar fra starten af og holde hovedet koldt gennem hele kampen.

Kampen blev fløjtet i gang, og Svogerslevs anfører med nummer 11 på ryggen fik efter blot 1 min. udnyttet en lang aflevering mod Mathias Blume i RIF målet til 1-0 føring.
Lidt efter var Svogerslevs anfører igen på spil og denne gang havde han bevæget dig ud på venstrekanten, hvor han valgte at lave et flot venstrebensspark over Blume, og RIF-målmanden måtte derfor igen hente bolden fra sine egne netmasker.

Nede 0-2 begyndte Ringsted endelig at presse på, og der blev skruet gevaldigt op for tempoet. Det blev til mange hjørnespark og skud på mål, men Ringsted-drengene kunne ikke få puttet bolden ind bag Svogerslevs målmand.
Efter en af de utallige chancer, opstod der et tomrum i Svogerslevs forsvarskæde, og den vakse midtbanespiller, Christian Søgaard fra Ringsted, tog bolden og snurrede sig udenom 2-3 mand, hvorefter han bankede den ned i det det venstre målhjørne. Jublen brød ud og nu var der tænding på efter reduceringen til 2-1.

Nu buldrede Ringsted frem, og tordenvejret fra Ringsted førte kort tid efter til et lynnedslag i Svogerslevs målfelt. Filip var kommet alene med målmanden, og han sparkede bolden afsted, men desværre nuppede Svogerslev-målmanden Filips skud. Dommerens fløjte lød, og den stod 2-1 til Svogerslev ved pausen.

Ringsted gearede lige et step op efter pausen, og det lod til, at Svogerslev ikke kunne finde koblingen og få skiftet op i samme gear. RIF pressede på, og efter 57.min kom udligningen efter et fantastisk spark fra indskiftede Milad.
2-2 og nu gjaldt det om at holde hovedet koldt på grønsværen i 20+ grader.
Ringsted blev ved med at presse aggressivt på, men de skulle nok have tænkt sig lidt mere om, for anføreren fra Svogerslev var som en løve, der ikke havde fået frokost.

En lang bold kom over Ringsteds forsvar, og nummer 11 fra Svogerslev kunne gøre det til 3-2 blot 1.min efter Ringsteds udligning. Få øjeblikke efter har Svogerslevs anfører igen tæt på men ramte stolpen og bolden røg i spil igen. Ringsted var ved at være stegt godt af i varmen, men de hårdt krævende Werder Bremen løb, der køres til træning, skulle nu blive deres bedste våben. Ringsted pressede og på og skabte chance på chance uden det forløsende mål og Svogerslev virkede nu trætte.  Sent i 2. halvleg skifter Ringsted så deres vilde rødhårede våben ind, angriberen Berdie.

Ringsteds anfører, Frederik Faebo, havde bolden på midten. Han hørte et brøl fra Berdie, der var i fuld galop op ad langsiden. Han slog en perfekt aflevering ned gennem Svogerslevs forsvarskæde, der kom lige i Berdies fødder. Han tog et træk og kiggede op, hvor han derefter sparkede den fladt mod målet.

Målmanden nåede desværre at sætte foden på, men bolden rullede stille videre ind mod det nu tomme mål. En Svogerslev-spiller kom bolden til undsætning, men Sebastian Isaksen fra Ringsted kom også derind og maste Svogerslev-spilleren væk. Bolden triller ind ude ved stolpen, og Ringsted havde nu udlignet for anden gang i kampen. Ringsted pressede på, og det gode comeback blev til sidst for meget for Svogerslevs nummer 5. Han og Sebastian fra RIF kom i karambolage, og Sebastian holdt hovedet koldt og var den klogeste, hvorimod Svogerslev spilleren kogte over og sparkede Sebastian i frustration! Dommeren trak derfor resolut det røde kort op fra højre lomme. 11 mod 10 i RIF’s favør de resterende 9 minutter.

Efter et hjørnespark, som Faebo eksekverede endte bolden til slut hos U-14 spilleren, Patrick Stensbirk (der til dagens kamp var hevet op som erstatning for den normale midterforsvarer, Nicolai Nielsen der var i Polen) han tog et træk ind mod målet og lynede. Bolden ramte desværre stolpen, og Ringsted måtte se i øjnene, at marginalerne ikke lige var på deres side.

Da der manglede 5 minutter af kampen, kom Svogerslevs anfører for fjerde gang fri alene med Blume, og alle var sikre på, at han vil score, men dommeren dømte offside til alles forbavselse. Samme dommer valgte til slut at fløjte af 2 min. før tiden reelt var udløbet til begge holds overraskelse.

Ringsted havde det fysiske overtag til sidst, og de følte, at de godt kunne have vundet kampen.
Dog er 1 point på udebane et meget fint resultat efter at have været bagud 2-0.

Kampens spiller blev Patrick Stensbirk der ydede en solid indsats og faldt godt ind på holdet i centerforsvaret, krydret med fine offensive indslag.