Menu

RIF U-15 1 sejrede i flot comeback

image
Tekst: Kim Knudsen | www: Anders Karlshøj
07. maj 2018 kl. 11:17
Kampen var blot den anden i rækken for RIF drengene efter en overbevisende 6-0 sejr hjemme.

På en solbeskinnet og flot fredag forårsaften lagde bane 4 græs til opgøret i U-15 drenge række 1 mellem RIF og FKO Asnæs. Kampen var blot den anden i rækken for Ringsted drengene efter en overbevisende 6-0 sejr hjemme i starten af april, hvor på en runde som oversidder og 2 flyttede kampe har betydet en kamppause på 3 uger.

Det var derfor nogle toptændte RIF drenge der endelig igen skulle kæmpe om 3 point mod en modstander der omvendt allerede stod noteret for 4 kampe med 7 point til følge. Senest havde dagens modstander i søndags besøgt Vordingborg og vendt hjem til Nordvestsjælland med en sejr på hele 7-1, så det var et udehold med masser af selvtillid der kom på besøg.

RIF burde derfor vide hvad der ventede, men det virkede i 1.halvleg som om man var et skridt efter Asnæs drengene som kom med masser af fysisk, fart og hurtige kontraer som gav hjemmeholdet store problemer og efter blot 5.min måtte Ringsted keeper Mathias Blume hente bolden ud af målnettet. En rigtig skidt start på kampen og det blev ikke bedre som halvlegen skred frem. Et par fine omstillinger kunne have givet mål til hjemmeholdet, men manglende skarphed og en storspillende Asnæs målmand forhindrede yderligere scoring og de kunne ganske fortjent gå til pause foran 1-0.

Pausen blev brugt på småjusteringer og aftaler om mere fysik i duellerne, tættere markeringer og at vinde flere anden bolde.

Det var et langt mere fokuseret Ringsted hold der gik på banen til 2.halvleg og stille og roligt åd sig ind i kampen. Trænerteamet har arbejdet hårdt med drengene i opstarten til sæsonen og gjort en dyd ud af få den fysiske form i top. Og netop det blev afgørende som 2.halvleg skred frem. Anført af hårdt kæmpende midtbane dynamo Christian Søgaard og med evigt chanceskabende anfører Frederik Fæby kom RIF til flere og flere chancer. Det var netop en af disse der efter 51. min giv det forløsende 1-1 mål. Efter en bold i dybden fik en fremstormende Asnæs keeper kun halvclearet og på fornemste vis løftede angriber Anders Heinsvig bolden over den strandede keeper og ind via undersiden af overliggeren fra hans position tæt på banens midte. Derefter fulgte 5 gyldne minutter fra hjemmeholdet med yderligere flotte scoringer fra fløjene Filip Sand Pedersen og Milad Gholami.

0-1 var vendt til 3-1 i en kort periode hvor RIF drengene sad på det hele!

På trods af enkelte småfarlige angreb fra udeholdet, specielt efter dødbolde lykkedes det Ringsted, -som sluttede med 10 mand efter et sent gult kort - at fighte de 3 point hjem foran et godt underholdt hjemme publikum, der fyldte fint op på den ene langside under træerne i aftensolens skygge.

Kampens spiller blev centerforsvarer Nikolai Nielsen der som altid leverede en næsten fejlfri kamp og gang på gang havde sidste fod på en vigtig tackling eller løs bold Ringsted forsvaret.

Næste kamp for drengene er allerede på mandag d. 7. maj kl.19 hvor vi tager turen til Nykøbing Sjælland i jagten på flere point.