Menu

Målfest og høj intensitet i remis tirsdag aften

image
Tekst: René Christiansen - www: Anders Karlshøj
23. august 2017 kl. 09:22
U14 fik et point ind på kontoen

Der var lagt op til et spændende naboopgør på bane 4, da Ringsteds u14 mandskab tog i mod gæsterne fra Sorø Freja. Ikke nok med at det var første turneringskamp for spillerne, så var det også den første betydningsfulde 11 mandskamp for det nye trænerteam, hvor Emil Asferg og René Christiansen, har overtaget tropperne efter Christian Larsen valgte at stoppe i Ringsted Idrætsforening. Det var et spændt trænerteam, der havde set frem til denne kamp.

Det skulle vise sig, at det meget fine antal af tilskuere, der tirsdag aften havde valgt at tage ud og se fodbold, skulle få en på opleveren. Det endte med at blive et sandt festfyrværkeri for de fremmødte, da kampen bød på 10 mål, 2 gule kort og massere af intensitet hele vejen rundt.

Der skulle heller ikke gå mere end 7 minutter – så stod den 1-0 på måltavlen til hjemmeholdet, efter en flot dybdebold til Søgaard, der med sikkerhed omsatte chancen til mål. Han blev desværre skadet i situationen og måtte en tur på bænken, inden at han i anden halvleg kunne fortsætte sin fantastiske præstation denne aften. Der skulle desværre ikke gå mere end 10 minutters tid før Sorø fik udlignet - en situation, hvor Ringsteds defensiv slet ikke får orienteret sig efter et indkast.

Efter en halv times spil var det igen hjemmeholdet, der blev farlige i Sorøs straffesparksfelt, hvor Ali opsnappede bolden og effektivt satte bolden i kassen. Der gik dog endnu engang ikke mere end blot et par minutter før Sorø Freja havde udlignet til pausestillingen 2-2. En første halvleg med 4 mål, og hvor Ringsted følte sig snydt for et straffespark, da Patrick bliver fældet fra siden i det lille felt. Patrick blev desværre skadet i situationen, og må forvente en pause på en lille uges tid.

Anden halvleg skulle dog vise sig at blive endnu mere livlig end de første 35 minutter. Efter 38 minutters spil bliver Mikkel Christensen sendt i dybden med en perfekt stikning, der på fornemmeste vis sparkede bolden op i øverste halvdel af målet, og nu var stillingen altså 3-2 til de blå.

Endnu engang formår hjemmeholdet ikke at holde Sorø fra fadet, der på et drømmemål uden chance for målmanden, får udlignet til 3-3. Der skulle heller ikke gå mere end 2 minutter efter 3-3 målet, før at Sorø endnu engang havde scoret. Stillingen var nu 3-4, og intensiteten i kampen var på dens højeste. Ringsted leverede rigtig flot fight og indstilling efter at være kommet bagud, så med to hurtige mål for Søgaard, der fuldendte sit hattrick, var stillingen 5-4 til hjemmeholdet efter 58 minutters spil, og det var altså efter at havde været i undertal efter Mikkel Christensens noget tynde gule kort.

Kort efter 5-4 scoringen udligner Sorø atter engang til resultatet 5-5. Derefter var der en smule stilstand, eller det vil sige, der var lige et par minutter, hvor bolden blev kort forsigtigt rundt i egne rækker, men det var så også det. De sidste 10 minutter skulle nemlig vise sig at blive meget hektiske, da Søgaard får et gult kort efter et skulderskub, der ikke skulle have givet andet end en Søgaard/Oliver Suhr situation imod en enkelt Sorø Freja forsvarsspiller. En oplagt scoringsmulighed, der bliver frataget drengene i denne frekvens. Her kan man også undre sig over, hvorfor det ikke var Ringsted, der spillede overtalsfodbold, efter der bliver gået hårdt til Lucas og Matic i flere omgange.

De sidste minutter, hvor hjemmeholdet spiller i undertal bliver noget hektiske, og udover en god mulighed til Ali, så skal holdet være tilfredse med, at der ikke bliver scoret mere for Sorøs side til sidst, da det er utroligt vanskeligt at være i undertal på den store bane.

Man må give spillerne et kæmpe klap på skulderen efter denne indsats, hvor man virkelig kæmper det bedste, man har lært i en situation, hvor man på to tynde dømte gule kort spiller i undertal i hele 20 minutter. Efter slutfløjt var der lidt problematikker omkring kampens resultat fra dommerens side, men slutresultatet blev 5-5.

Trænerteamet tager det ene point, og de gode offensive takter med videre, mens der er flere ting, der skal arbejdes med fremadrettet. En stor applaus skal også gives til den kæmpe forældre opbakning, der var til denne kamp. Det er både noget drengene, men også trænerteamet virkelig sætter stor pris på.