Menu

Patrick Stensbirk sikrede U14 sejren i Jernløse/Undløse

image Arkivfoto
Tekst: René Christiansen | www: Anders Karlshøj
05. maj 2018 kl. 08:10
U14 ubesejret efter de første fire kampe

I onsdags skulle Ringsteds u14 hold spille en vigtig kamp på udebane mod Jernløse/Undløse fusionen. Hjemmeholdet havde spillet 3-3 i deres første turneringskamp mod RB – samme hold som vi for en uges tid siden spillede 2-2 med. Der var derfor lagt op til et spændende og jævnbyrdigt opgør denne aften.

Kampen startede meget rodet og uden de store chancer. Kejser måtte udgå med en lårskade efter 20 minutter spil, hvilket egentlig var det mest opsigtsvækkende i startet af kampen. Kort efter får hjemmeholdet deres første og eneste store mulighed i kampen, men Ellebye hiver en god redning op af hatten og bolden går til hjørnespark.

Herefter sidder Ringsted godt på spillet de sidste 15 minutters tid – og kort før pausefløjtet skyder Oliver Suhr på mål fra kanten af feltet, målmanden halvklarer og taber nærmest bolden i målet, men den er ikke inden over stregen ifølge dommeren – Patrick er dog hurtig over returbolden og kan lave hans nemmeste mål i denne sæson.

”Trænerteamet havde regnet med et mere angrebsorienteret mandskab end det, vi stod overfor denne aften – hvilket ændrede en smule på deres gameplan”.  

Anden halvleg forløb meget som starten af kampen – Ringsted var bolddominerende, men kommer kun frem til halve muligheder. Jernløse er stadig sjældne gæster i feltet. Med 15-20 minutter igen af kampen virker det til at Ringsted endelig begynder at kombinere igennem deres kæder, hvilket giver meget mere plads til både den offensive midtbane, men især mere plads udover kanterne. Der er rigtig meget plads til Mikkel Christensen på venstre siden, der kommer godt frem til indlægssituationer – desværre mangler både indlæg og angrebstimingen en smule.

Med 10 minutters tid tilbage af kampen får Mattis bolden og tager et godt rate op af banen, dribler et par modspillere og ligger en gylden aflevering til vores hurtige kant spiller Kiil, der blot skal skyde bolden forbi målmanden, hvilket desværre ikke lykkedes. Denne slags chancer plejer han at omsætte til mål.

Kort før tid lukker Ringsted endelig opgøret efter et hjørnespark, der bliver headet retur til Mikkel Christensen, der med et følt indlæg smider bolden ind i hovedet på Patrick, der flot header bolden ned i venstre målhjørne til slutresultatet 0-2.

Trænerteamet udtaler: ”Det var ikke jordens kønneste fodboldkamp – rigtig mange nærkampe og dueller gav en noget rodet fodboldkamp. Vi kan dog tage et par lyspunkter med videre og især de tre point. Med de tre point har vi 10 efter de første 4 kampe, hvor vi må gå ud fra, at vi har mødt to af de bedre hold i rækken – i form af RB og Jernløse/Undløse. Vi ligger pt nummer 1 i rækken som oprykker hold, men ved at ingen kampe er lette, hvis man ikke har den rigtige indstilling til tingene. Målsætningen er at vinde rækken, men vi tager 1 kamp ad gangen.

Holdet fighter godt i dag, men specielt Oliver Lorenzen og Andre gør det rigtig godt på back pladserne. Andre har været meget skadet, men han er ved at være ret tæt på topformen ligner det!

Næste kamp er den 12. maj, hvor holdet skal til Strøby. Denne dag er der ligeledes RIF – Dag i klubben efterfølgende.