Menu

U14’s A hold vandt knebent fredag aften

image
Tekst: René Christiansen | www: Anders Karlshøj
15. april 2018 kl. 20:52
Patrick Stensbirk blev hattrick-helt

Ligesom Sjællandsserieholdet skulle Ringsteds u14 hold op mod Herlufsholm i denne weekend – kampstart var sat til 18:30 fredag aften. Fantastisk fodboldvejr til trods for en smule blæst og et stærkt tilskuere fremmøde.

Ringsted slog Herlufsholm i vinterturneringen, hvor det blev til en stensikker 4-0 sejr. Det lå dog hurtigt fast, at det ikke var helt det samme mandskab holdet skulle møde denne fredag aften. Det forløb dog planmæssigt for hjemmeholdet, der efter blot 4 minutters spil kommer på 1-0 efter et flot opspil. Patrick Stensbirk spiller elegant 1-2 med Mads Mazur Larsen, der næsten alene med keeper efterfølgende kan ligge den let og elegant ind i det tomme mål.

Efter 8 minutters spil scorer Ringsted endnu engang – samme opspilsmønster og en fremragende stikning af Mads Mazur til Patrick Stensbirk på ny gav endnu en scoring. Herefter skulle der gå 11 minutter før Patrick Stensbirk kunne fuldende sit hattrick efter et vidunderligt mål. Godt opspil i vores venstre side ender for fødderne af Oliver Surh, der med ryggen til mål ligger en hælaflevering tilbage i banen – den bold opsnapper Patrick, runder et par mænd og sparker den højt i højre side af målet. Stillingen var nu 3-0 og den kamp lå til at være afgjort, men det var den ikke.

8 minutter før pausefløjtet glemmer vores forsvarskæde at falde i ordentlig tid, så deres hurtige og dygtige angriber Noor Alrawi løber fra alt og alle og scorer sikkert. Noor var igen på pletten 2 minutter efter, hvor han vender væk fra to modspillere i feltet og reducerer til stillingen 3-2. Noor er en ganske giftig angriber, man ikke må give plads i feltet, for så ligger kuglen i nettet.

Kort efter pausefløjtet får Martin Stauner en stikning, hvor vores keeper skal sparke bolden ud af kommunen, men det bliver lidt klumpet og pludselig kan Martin ligge kuglen i et tomt mål til 3-3.

På nuværende tidspunkt er Hassan på bænken for at få en pause, men han skulle blive yderst kampafgørende efter 61 minutter. Hassan kommer på banen med en fornyet tro på tingene og en kæmpe energi – dem der vil mest får mest, som trænerteamet har udtalt mange gange i løbet af træningsugen. Hassan opsnapper bolden i feltet og sparker den hårdt ned i venstre målhjørne til slutresultatet 4-3.

Hassan var dog ikke færdig med at være i centrum denne aften – blot 3 minutters tid senere får han et gult kort, så Ringsted slutter i undertal. Udover et par store chancer til hjemmeholdet i slutfasen var det en smule panisk overlevelse for hjemmeholdet, men vigtigst af alt – sejren og den midlertidige 1 plads i rækken kom i hus.

Trænerteamet er yderst tilfreds med det offensive spil – til tider kører vi Herlufsholm ud af stadion, men vi må erkende, at i vores defensive pligter fejler en lille smule. Der er flere gange, hvor vi simpelthen er alt for langsomme om at falde tilbage på banen, hvilket bliver straffet i denne række.

Til sidst fangede vi Patrick Stensbirk efter kampen, der udover at lave hattrick, fortjent blev kampens spiller. Han udtalte følgende:

”I starten spillede vi dem ud af banen, og havde alt  spillet de første 20 minutter. Efter vi kommer på 3-0 går dig en smule badebold i den, og vi falder meget tilbage. Vi satser stort set kun på vinderafleveringer, hvilket ikke var en del af vores gameplan fra start. Det går så helt galt efter, at de reducerer til 3-1, men vi kommer heldigvis igen og vinder fortjent kampen med 4-3. Jeg spiller selv en ganske fornuftig kamp – scorer 3 mål og laver mange gode ting. Jeg må dog indse, at jeg stadig laver lidt for mange unødvendige fejl og er ikke skarp nok i visse situationer – kunne godt have lavet et par stykker mere i dag”.

Næste kamp for holdet er næste mandag på udebane mod Jernløse/Undløse. Vores B hold tager hold på sæsonen allerede nu på onsdag.