Menu

U14 vandt sikkert over Bjæverskov i topopgør

image
Tekst og Foto: René Christiansen | www: Anders Karlshøj
10. oktober 2017 kl. 16:57
Disciplin var nøgleordet 

I søndags spillede Ringsteds u14 hold topopgør på kunstgræsbanen. Det var en kamp spillerne havde set meget frem til, efter at vi desværre måtte se vores 3 point forsvinde på skrivebordet efter sidste besøg i Bjæverskov.  

Udover revanchen, så ville sejren også give os muligheden for at vinde rækken på torsdag, hvor vi tager til B73 i Slagelse.  

Lad os bare sige det med det samme: Drengene spillede en helt igennem fantastisk og disciplinerende omgang fodbold, og vandt stensikkert 4-0.

Trænerteamet brugte lang tid på dagens taktik, hvor et af de vigtige punkter var, at kanterne holdte banen så bred som muligt. De seneste to opgør inden i søndags har vi nemlig haft tendens til, at spille for meget ind over midten. Det lykkedes dog også bedre, hvilket var en af grundene til, at vores kanter og backs mod mål blev svære at dække op for modstanderholdet.

Kampen åbnede en smule forsigtigt fra begge hold, men efter ca. 10 minutters spil begyndte hjemmeholdet at dominere kampen fuldstændig. Efter 3-4 store chancer til hjemmeholdet, der skulle have udløst mål på tavlen, så kom Ali endelig igennem efter 18 minutter spil, hvor han lagde bolden sikkert over i det lange hjørne. Efter 22 minutters spil kom Ringsted igen på måltavlen, efter et glimrende opspil, der blev fuldendt af et godt mål fra Patrick.

Der var lidt chancer i begge ender i starten af anden halvleg, men ikke en eneste 100 procent chance kom Bjæverskov frem til. Ali scorede kampens 3 mål efter 47 minutter, et mål der lignede meget det første. Kampen blev sluttet af med et pragtmål af  vores angriber, der efter en sukkerbold fra Patrick udløste et veltimet lop af, Oliver Suhr.  

Vi formåede at spille hurtig, teknisk fodbold – og alle 14 drenge, der var med til kampen, spillede virkelig op til deres bedste. Forsvaret og midtbanen var disciplineret, kanterne kom godt ud over stepperne, og den midterste angriber pressede boldholder, og var med i det opbyggende spil på den måde, som vi gerne vil have det. Både Andre, Mikkel og Adam gør en rigtig god figur af sig, da de kom ind i løbet af kampen. Adam måtte desværre udgå efter en hård duel, men burde være klar til træning senere i dag.  

Til sidst kan vi nævne, at Mikkel Christensen har et ”Pirlo” lignende frispark på underkanten af overliggeren, og at Lukas blev kampens spiller med størstedelen af stemmerne. En fremragende kamp af Lukas, der virker til at have fundet sig godt tilrette på den defensive midtbane. Det skal også nævnes, at vores Talentchef i klubben har skrevet rosende ord til Emil – angående den flotte spillemæssige præstation, hvilket vi kan være stolte af som trænere.  

Udover spillet på banen, vil vi endnu engang rose den fantastiske opbakning holdet havde til denne kamp. Rigtig mange tilskuere på lægterne, hvilket giver et ekstra boost til drengene på banen – tak for det. Vi håber, at se ligeså mange på torsdag, hvor holdet kan vinde rækken – så vi kan spille række 1 efter vinterpausen!