Menu

Ringsteds U15 hold i spændende puljeinddeling

image
Tekst: René Christiansen | www: Anders Karlshøj
08. marts 2019 kl. 18:12
Stifter bekendtskab med tidligere spillere

Torsdag d. 7 marts blev det offentliggjort, hvilke modstandere klubbens U15 hold skal spille mod i den kommende forårssæson. Holdet er repræsenteret i Række 1, og er umiddelbart kommet i pulje med følgende modstandere:

  • Sorø Freja
  • Lynge Broby
  • Tølløse
  • Holbæk
  • Nakskov
  • Ringsted IF

Der spilles både ude og hjemme, hvilket betyder at drengene kan se frem mod 10 kampe i foråret.

Emil Asferg (cheftræner. Red), der sammen med René Christiansen & Mads Poulsen udgør trænerteamet bag holdet, har følgende at sige omkring puljeinddelingen. ”Det virker som en spændende pulje, hvor vi kender nogle af holdene bedre end andre. I sidste sæson fik vi et kollektivt sammenbrud mod Tølløse – en kamp, hvor vi underpræsterede med længder, men fik også en fornemmelse af deres kvaliteter. Lukas Kill, Hector Eriksen og Hassan Sultani er dygtige spillere og har alle tre været i start 11’eren for vores hold."

Desværre er de ikke længere i klubben, men spiller nu alle tre for deres hjemby, Sorø. Det er et rigtig dygtigt hold, og et hold der nok kommer til at spille med i den sjove ende. Lyngby Broby har vi mødt for år tilbage, men der kan og er sikkert sket en masse på denne tid. Nakskov og Holbæk har vi ikke rigtig noget forhold til, så det bliver rigtig spændende.

Mads Poulsen, der ligeledes er træner på årgangen, udtaler dette: ”Først og fremmest glæder jeg mig til at se vores tidligere spillere. De skal helt sikkert have en highfive med på vejen, men når kampen bliver fløjtet i gang, er jeg sikker på, at vores drenge er endnu mere opsatte og sultne efter sejren. Jeg synes, at vi står bedre og bedre til sæsonstarten. Der bliver trænet godt igennem samtidig med at der er blevet mere kamp om pladserne”.

U15’s ambition er at ligge med i den sjove ende, men det er meget svært at spå om, da der som før nævnt, er flere af holdene man ikke har et entydigt kendskab til. En række hvor Sorø, Lynge Broby og Ringsted er inden for 20 minutters kørsel, hvilket vi godt kan kalde for ” tre små, mindre derbys”.

Vi håber, at der vil komme en masse tilskuere til vores hjemmekampe. Det sætter drengene pris på, og giver dem lige de ekstra 10-15 procent på banen.