Menu

Årgang 2005 gik ubesejret gennem mesterrækken

image
Tekst: Torben Fleckner | www: Anders Karlshøj
04. november 2018 kl. 12:44
Målscoren er imponerende 48-5 i Ringsteds favør.

Der er i turneringen spillet 13 kampe. Ringsted IF har vundet 12 og spillet en enkelt uafgjort. Målscoren er imponerende 48-5 i Ringsteds favør. Holdet har i suveræn stil vundet mesterrækken.

Da U-14 (årgang 2005) løb på banen til sæsonens sidste turneringskamp, havde årgangen allerede sikret sig førstepladsen i mesterrækken. Spillerne og trænerne kunne derfor vælge at tage let på kampen og lade tankerne fare mod en velfortjent vinterpause.

Sådan tænker de ambitiøse spillere og trænere på årgang 2005 bare ikke!

Det var derfor et tændt mandskab, som d. 3. november stillede op mod Solrød. Solrød var før kampen mod Ringsted placeret på 2. pladsen i rækken, så der var tale om et ægte topopgør. I første halvleg fornemmedes det tydeligt, at begge mandskaber ville sætte sig på kampen. Kampen bølgede frem og tilbage, og der blev gået til vaflerne i nærkampene. Trods store chancer til begge hold, stod det 0-0 efter første halvleg.

Trænerne opfordrede i pausen til at spille bolden mere rundt samt fortsat at være tætte i markeringerne. Med dette, samt et par små justeringer, startede Ringsted-drengene 2. halvleg. Det var tydeligt, at vores spillere var opsatte på at dominere.  Kort efter pausen gav Ringsted-dominansen pote, da Valdemar med en smart detalje bragte Ringsted foran på hovedstød. Trænerne og medrejsende fans brød ud i jubel. 1-0 til Ringsted!

Nu var det kun spil til et mål og der var flere store chancer til vores drenge. Desværre var det stolpe ud og lige ved og næsten. Derfor stod det, trods pres mod Solrød målet, fortsat 1-0 til Ringsted et godt stykke ind i 2. halvleg.

Pludselig stod en Solrød-spiller helt fri foran mål og vores målmand måtte akrobatisk afværge. Flot målmandsspil!

De medrejsende Ringsted-tilskuere kunne ånde lettet op og se, at angrebene atter bølgede mod Solrøds mål. 5 minutter før tid tager Youssef spændingen ud af opgøret ved at banke bolden i nettet. 2-0 til Ringsted, hvilket blev kampens resultat.

Det var nogle sejrsvante spillere, som kunne råbe ”hvem var det, der vandt i dag – det var dem fra Ringsted af”.

Der er i turneringen spillet 13 kampe. Ringsted har vundet 12 kampe og spillet en enkelt uafgjort. Målscoren er imponerende 48-5 i Ringsteds favør.

”Spillerne er klar til at arbejde hårdt til træning og kamp”, udtalte træner Peter Petersen efter kampen. ”Netop viljen til hårdt arbejde samt det, at spillerne altid forsøger at følge vores anvisninger er opskriften på succesen”, supplerer træner Jan Mortensen. ”I dag lykkedes vi med pres på modstanderne, så Solrød ikke fik tid til at spille bolden rundt. Samtidig var vi hurtige i de fleste af spillets faser”, sagde Peter Petersen.

Som forklaring på det flotte spil og de imponerende resultater gav holdets anfører og forsvarsklippen Jeppe denne forklaring: ”Vi har simpelthen bare været meget bedre end alle de andre”.

Jeppe, og de andre på årgang 2005, har noget at have selvtilliden i. Holdet består af en rolig og reaktionsstærk målmand, en solid defensiv, en fysisk stærk og velspillende midtbane samt nogle skarpe angribere. Tak for det flotte spil, det gode humør og jeres indbyrdes kammeratskab. Vi glæder os allerede til næste sæson. I, trænere og spillere, kan regne med, at vi fans fortsat står på sidelinjen og råber: KOM SÅ RINGSTED!