Menu

RIF's U14 drenge indrangeret i Øst 2 rækken.

image
Tekst og Foto: RIF Fodbold | www: Anders Karlshøj
02. januar 2019 kl. 21:16
RIFs bedste U14 drenge vil blive matchet på endnu højere niveau
Efter et suverænt efterår i Mesterrækken, hvor holdet gik igennem som ubesejret og med en imponerende målscore, håbede både klubben og årgangens trænerteam og spillere, at holdet af DBU Sjællands indrangeringsudvalg ville blive rykket op i Øst 2 rækken her i foråret 2019.
Så det var en glædelig nyhed, da klubbens formand Brian Larsen blev ringet op i december med meddelelsen om at klubbens bedste U14 ville blive placeret i Øst 2 rækken efter nytår. Øst 2 rækken er den næstbedste række på Sjælland, så nu vil RIFs bedste U14 drenge blive matchet på endnu højere niveau, hvilket naturligvis er med til at udvikle drengene endnu mere.
Modstanderne i foråret vil i Øst 2 rækken bl.a. være; Lyngby Boldklub, HB Køge, Greve, Hvidovre og Roskilde KFUM. Så der venter helt sikkert drengene nogle spændende og lærerige opgør.
Oprykningen er også faldet i god jord hos årgangens cheftræner Jan Mortensen:
"Jeg er naturligvis glad for at vi nu efter et fantastisk efterår i mesterrækken er rykket op i Øst 2, men omvendt synes jeg også det er fuldt fortjent. Drengene fortjener det helt sikkert og vil vi nu arbejde sten hårdt for at bevise at det er fuldt ud berettiget at vi er placeret i denne række".
Hos ungdomsformand Jesper Lemmike er glæden ikke mindre: "Det er selvfølgelig fantastisk for os som klub, at få et hold med i Øst 2 rækken. Og som Jan siger er det i den grad fortjent. Det viser at vi i RIF Fodbold også kan være med blandt de bedste hold på Sjælland. Og det er jo den vej vi gerne vil med vores ungdomshold. Så det er selvfølgelig glædeligt at vi nu har tre ud af fem hold i ungdomsafdelingen med på det vi godt vil tillade os at kalde øverste hylde i en klub som vores. Så der skal lyde et stort tillykke til hele U14 årgangen og til de to trænere Jan Mortensen og Peter Petersen for en kæmpe stor indsats.
Så jo, det var bestemt en god besked at få her i december, i et år hvor vi jo også med succes har fået skudt godt gang i vores talentafdeling"
Det er planen at der hos U14 - udover Øst 2 holdet - vil blive tilmeldt et 11 mandshold mere. Så der er plads til alle - uanset niveau.
Forberedelserne til den nye sæson starter tirsdag d. 15.01.2019 kl. 17:30 på kunstgræsbanerne. Der er planlagt tre testkampe inden det går løs med den første turneringskamp ude mod Farum d. 2. marts.
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med RIFs U14 afdeling er du meget velkommen. Cheftræner Jan Mortensen kan kontaktes på telefon 25 86 09 91.