Menu

RIF U14 - HB Køge: 2-0

image
Tekst: Philip | www. Anders Karlshøj
23. marts 2019 kl. 19:47
En flyvende start på tilværelsen som oprykker i Øst-Rækken.

I dagens kamp mod HB Køge, skulle Ringsteds U-14 drenge forsøge at følge op på sidste weekends flotte sejr over Greve.

Der var god opbakning på sidelinjen fra de mange fremmødte tilskuere, så udgangspunktet så godt ud. Efter en lidt nervøs start, hvor Mylting desværre måtte forlade banen med en skade, fik Ringsted hurtigt sat sig på spillet og inden uret ramte de 8 minutter, havde Husse haft to gode chancer, hvoraf det ene forsøg ramte stolpen. Herefter formåede HB Køge, i en kort periode, at få presset spillet lidt op på Ringsteds banehalvdel.  Det resulterede samtidig i kontramuligheder for Ringsted, og efter en flot igangsættelse af Tusse, fik Husse prikket bolden ind til 1-0. Herfra sad Ringsted solidt på kampen og Josef var kort efter tæt på, at øge føringen med et flot forsøg. Efter 27. minutter kunne Ringsted så sætte yderligere mål på kontoen, da Jeppe med et flot frispark øgede føringen til 2-0, og Ringsted kunne dermed gå til pause efter en halvleg, hvor de med flot spil, formåede at holde HB Køge fra de store chancer.

HB Køge kom til gengæld flot ud til 2. halvleg, og havde det ikke været for en velspillende Tusse i målet, kunne de nemt have fået en reducering efter få minutters spil. Generelt blev 2. halvleg en lidt mere rodet affære, hvor Ringsted taber luften og HB Køge, i perioder, for overtag i spillet. Bl.a. får HB Køge tildelt et frispark på yderkanten af feltet, der ender med at blive farligt, da en lumsk afslutning rammer Ringsteds overligger. Ringsted får i kampens afslutning presset spillet tilbage på HB Køges banehalvdel og reelt, er der aldrig tvivl om resultatet.

Ringsteds U14 drenge kan hermed konstatere, at de har fået en flyvende start på tilværelsen som oprykker i Øst-Rækken, da de nu har hentet 9 ud af 12 mulige point.

Godt gået drenge!