Menu

Ringsted IFs U14-drenge i svær kamp på lørdag

image
Tekst: Torben Fleckner | www: Anders Karlshøj
21. maj 2019 kl. 12:19
De møder en rigtig københavnsk traditionsklub.

Når DBU-dommer, Jimmy Skytt, fløjter til kampstart på lørdag d. 25. maj klokken 12.00, møder Ringsteds U14-drenge en rigtig københavnsk traditionsklub. Modstanderen er bedre placeret end Ringsted IF, så det bliver en svær kamp. FREMs U14-drenge er ubesejret de seneste 6 kampe, så de løber på banen med en stor portion selvtillid i bagagen. Eneste nederlag hidtil har været til rækkens absolutte tophold, Hvidovre.

Boldklubben FREM er stiftet 17. juli 1886 og er en af Danmarks ældste og mest betydningsfulde klubber. BK FREM, hvis fundament er Vesterbro, Valby og Sydhavnen, har vundet danmarksmesterskabet 6 gange, vundet sølvmedaljer 9 gange og DM-bronze 6 gange. De fleste medaljer ligger dog efterhånden langt tilbage i tiden. Klubbens seneste storhedstid var i starten af 90`erne, hvor FREM vandt bronze (1992).

Klubben har været storleverandør af spillere til det danske landshold. I alt har 60 spillere trukket i den danske landsholdstrøje, samtidig med at de har spillet for FREM. Tilsammen har de spillet 449 landskampe.

Blandt de største profiler kan nævnes Pauli Jørgensen, Sophus (Krølben) Nielsen, Per (Sikker-Per) Wind, Ole Mørck og Leif Prinzlau. Nyere profiler, fra klubbens seneste storhedsperiode er bl.a. Kim Vilfort og Michael (Mio) Nielsen.

Selvom Boldklubben FREM i øjeblikket er placeret i 2. division, er der stor opbakning, når førsteholdet løber på banen i Valby Idrætspark. I Frem siger man; ”Du kan gå fra konen og kæresten, men du kan aldrig gå fra FREM”, ”En gang Fremmer, altid Fremmer” og ”Vi er BK FREM, ægte København”.

Der er ingen tvivl om, at vores drenge skal spille op til deres bedste, hvis Ringsted IF skal trække sig sejrrigt ud af lørdagens opgør. RIFs U14-drenge har tidligere givet os store fodbold-oplevelser og taget fusen på ”de store”.

Trænerne og spillerne ved, hvad der skal til, og de vil helt sikkert være klar fra start. Ringsted IF går efter sejren i topopgøret mellem Ringsted IF og BK FREM. Drengene skal have opbakning, så kom til bold på lørdag.

KOM SÅ RINGSTED!