Menu

U-15 på vej mod toppen i Liga 2

image
Kamp-optakt v/ Torben Fleckner
06. oktober 2019 kl. 19:46
På fredag kan Ringsteds Liga 2 mandskab tage endnu et skridt mod toppen.

På fredag kan Ringsteds Liga 2 mandskab tage endnu et skridt mod toppen, når de på udebane møder FB.

Præstationerne har været resultatmæssigt svingende og spillet har langt fra fungeret i hver kamp. Alligevel har holdet stille og roligt bevæget sig op til øverste halvdel af tabellen. Den ende af tabellen, hvor det for alvor er sjovt. I hver eneste kamp har alle på holdet leveret fight, så sveden har sprunget. Det var også tilfældet i den seneste kamp mod Hørsholm Usserød, som Ringsted IF vandt med 2-0. Det var tydeligt, at spillet ikke helt fungerede, som trænere og drenge ønskede sig. Afleveringerne lå ikke præcist nok og nogle spillere holdt lidt for lang tid på bolden. 

Men drengene ved det godt. Fungerer spillet af en eller anden grund ikke, kan man altid kæmpe! Viljen til fight, og godt spil ind imellem, har således ført til, at Ringsted IF lige nu er placeret på en flot 4. plads – faktisk kun 6 point efter 2. pladsen.

På fredag d. 11. oktober kan Ringsteds Liga-2-mandskab tage endnu et skridt mod toppen, når de på banerne ved Jens Jessens Vej møder Frederiksberg Boldklub (FB). FB er med 6 point placeret et par pladser under Ringsted IF, ligesom vi vandt det første opgør med 2-1. Ingen kampe er nemme i Liga 2, så alle spillere skal være klar fra start.

Hvis du har mulighed for det, kan du kigge forbi kunstbanerne på Jens Jessens Vej på Frederiksberg. Støt drengene. Kampen spilles på fredag d. 11. oktober klokken 19.