Menu

U15 er klar til kampene i Liga 2

image
Torben Fleckner
02. marts 2020 kl. 16:38
U15 spillede sidste træningskamp, før det på søndag går løs i Liga 2. Det var en lige kamp, som Ringsted IF resultatmæssigt kunne have fået mere ud af

Da vores U15 spillede løb på banen til det sidste træningskamp mod Herlufsholm var det samtidig første kamp med årgangens nye cheftræner på sidelinjen. Det er en cheftræner med masser af fodbolderfaring i rygsækken, som nu har siddet på for at udvikle årgangens i forvejen dygtige spillere. Thomas Nagel Kjær Mikkelsen, som cheftræneren hedder, har over 400 divisionskampe på sit CV og har været en leder af flere omgange. Allerede under opvarmningen er det tydeligt, ved han er vant til på forsiden sig rollen som indpisker, og ved han har gjort sig overvejelser om, hvordan holdet skal styres og videreudvikles. Derudover går han til opgaven med en gudsdel selv. ”Jeg tror, ​​at årgangen har været godt af en type som mig”, svarer han på spørgsmålet om, hvorfor han har påtaget sig opgaven som cheftræner. Thomas fortsætter:

Velkommen til Thomas. At spilere fik debut. Velkommen til Alexander Hasselsteen og Mikkel Mechta.

Første halvleg af kampe mod Herlufsholm blev lige, og jeg gemmer dele af kampe, rodet oplevelse. Begge hold var godt organiseret og der blev taklet igennem i nærkampene i midtbanen. Efter 6 minutter kombineres godt på midten af ​​banen, og Ringsted IF spiller sig til kampens første chance. Et par minutter efter er Ringsteds forsvar tøvende, noget resultat i en tilfældig chance til Herlufsholm. Heldigvis er Tusse klar på stregen, han reder akrobatisk. Da der er spillet 10 minutter af kampen, bliver der pludseligt stille på tilskuerpladserne. Tusse er skadet og må skiftes ud. Ind på mål med Hussein. Kampe bølger frem og tilbage med en lille overvægt til Ringsted i spil og chancer. Efter 15 minutter spiller Malte og Youssef 1-2 gennem Herlufsholms forsvar. Youssef afslutter tæt forbi mål. 5 minutter senere, efter 20 minutter af kampen, hjemmesko Youssef igennem på kanten og afleverer præcist til Valdemar. Valdemar står, hvor han skal, mænd afslutter desværre direkte på målmanden. Der er gået 24 minutter, da Mylting vil spille en fed hen mod modstanderholdets bageste stolpe. Der kommer godt med højeste på og finde tager fedt i bolden, som svæver i mål. 1-0 til Ringsted ved Mylting. Inden dommeren fløjter til halvleg, spiller Herlufsholm sig frem til 3 butikskanse. Jeg alle tre tilfælde tøver Ringsteds forsvar. Hussein reder i et tilfælde, Herlufsholm herre i et andet tilfælde afslutter forbi mål. Efter 25 minutter ligger bolden i netmaskerne og udlignes til 1-1. da Mylting vil spille en fed høne mod modstanderholdets bageste stolpe. Der kommer godt med højeste på og finde tager fedt i bolden, som svæver i mål. 1-0 til Ringsted ved Mylting. Inden dommeren fløjter til halvleg, spiller Herlufsholm sig frem til 3 butikskanse. Jeg alle tre tilfælde tøver Ringsteds forsvar. Hussein reder i et tilfælde, herre Herfsholm i et andet tilfælde afslutter forbi mål. Efter 25 minutter ligger bolden i netmaskerne og udlignes til 1-1. da Mylting vil spille en fed høne mod modstanderholdets bageste stolpe. Der kommer godt med højeste på og finde tager fedt i bolden, som svæver i mål. 1-0 til Ringsted ved Mylting. Inden dommeren fløjter til halvleg, spiller Herlufsholm sig frem til 3 butikskanse. Jeg alle tre tilfælde tøver Ringsteds forsvar. Hussein reder i et tilfælde, Herlufsholm herre i et andet tilfælde afslutter forbi mål. Efter 25 minutter ligger bolden i netmaskerne og udlignes til 1-1. 

Jeg sætter pause på Thomas Mikkelsen om aftalerne. Der skal spilles med simpel tålmodighed i backkæden, med præcision i afleveringerne fremad på banen. Vi skal turde spille bold og tage kanterne med i opbygningsspillet. Tusse er blevet klar, og træder igen ind mellem stængerne.

Spillerne har hørt efter trænerens anvisninger og koldt spil kun rundt. Bolden er meget på Ringstedfødderne og efter 16 minutter belønnes sikkerhed og tålmodigheden i boldomgangen. Mechta-scorer til 2-1. 

Herefter udvikler kampen sig til et slagsmål om midtbanen. Begge hold tackler igennem i duellerne og dommeren må flere gange gribe ind for at holde temperamenterne i ro. Efter 31 minutter sender Herlufsholm et hjørnespark afsted mod bageste område af Ringsteds straffesparksfelt, hvor en Herlufsholmspiller i fri position kan sende bolden i mål.  Tusse er totalt uden skyld i målet. Vores sædvanligvis sikre bagerste mand er ikke helt uden skyld i næste mål, hvor Tusse i forbindelse med et udspark får afleveret til en modspiller, som uden problemer kan score til slutresultatet 2-3. 

Det var tale om en meget lige kamp, ​​som Ringsted IF godt kunne have fået udelukkende. Forsvaret skal spille med blot beslutsomhed, markering skal skal sidde tæt, og der skal spilles med blot sikkerhed og målmodighed i det opbyggede spil. Det var en lærerig træningskamp, ​​hvor vores hold blev straffet på personlige fejl.

Holdets første turneringskamp i Liga 2 spildes 8. marts. Modstanderen er Farum.