Menu

3 hold fra U14 har kvalificeret sig til FINAL INDOOR i Roskilde Hallerne

image
Jacob og Margit
25. januar 2020 kl. 19:07

I weekenden spillede vores 3 indendørs hold på U14 Mellemrunden i DBUs indendørsturnering. 

Hold 1

Holdet havde spillet sig videre til A slutspillet.

Der skulle spilles 4 kampe, og kampene viste at holdet står rigtig godt i forsvaret, hvor at aftalerne bliver overholdt og hver spiller kender sin rolle, det var en fornøjelse at se på.

I angrebet kniber det mere med idéerne, det må der arbejdes på før mesterskaberne.

Holdet spillede 4 kampe, og sluttede samlet som nr. 3 efter 1 sejr, 1 uafgjort og 2 tabe kampe. Skæbnen vil så, at nr. 1 ikke kan deltage slutspillet, så spillerne kommer med til Sjællandsmesterskaberne på en ”fribillet”, og så bliver angrebs spillet øvet næste gang til træning.

Hold 2

Holdet skulle spille 3 kampe, og det skulle vise sig at blive lidt af en gyser i sidste kamp. Første kamp lagde de godt ud med en sejr på 8-0, og kamp 2 endte 3-2. Sidste kamp kunne holdet nøjes med uafgjort for at gå direkte videre, men så nemt skulle det ikke gå. 10 sekunder før der fløjtes af mens vi er i angreb mister vi bolden og modstanderne skyder en bold mod vores mål og scorer og vinder dermed kampen 2-3. Stillingen i puljen ender med at 3 hold har 6 point hver, men da Ringstedholdet havde den bedste målforskel i gennemsnit pr. kamp i mellemrunden, bliver de 1'er i puljen og direkte videre.

Hold 3

Holdet kommer rigtig godt fra start, som i de foregående runder og spillet kører rigtig godt på banen. Første kamp bliver dog en tæt kamp, men en sejr på 4-3. Næste kamp udebliver modstanderen, så 3 point sikret. Sidste kamp vinder de overbevisende 5-0. Holder er fortjent direkte videre til mesterskaberne.

FINAL INDOOR eller Sjællandsmesterskaberne om man vil,  spilles i Roskilde Hallerne d. 29. februar. Hold 2 og 3 skal kæmpe i mod hinanden i slutspillet i C rækken og hold 1 i A rækken. Det bliver rigtig spændende og drengene glæder sig til at deltage.