Menu

Kanon start for U14 ved 1. runde i DBU Indendørs Turnering

image
Margit Keinicke
12. november 2019 kl. 19:53

U14 har valgt at gøre det lidt anderledes i år, dvs. dem som ville tilmelde sig til indendørs, de skal møde op til træningerne og tage det seriøst, sådan at vi har mulighed for at stå bedre til diverse kampe.

Det har betydet at holdene har haft mulighed for at spille sammen inden, og forskellige regler og fiduser er blevet opfrisket.

Drengene har været gode til at møde op, hjælpe med at stille bander og pille dem ned efterfølgende, stor ros for det!

1. Runde

Lørdag d. 9. november skulle alle 3 hold ud til deres 1. turneringsunde i DBU som de spillede i Rønnede Hallen.

Hold 1 i C rækken:

Holdet består af Jacob, Mathias, Lukas T., Theis og Angus.

Der blev varmet godt op og taktikken og aftalerne før 1. kamp gennemgået.

De mødte Fløng-Hedehusene og kom rigtig godt fra start, og får både forsvars- og angrebsspillet godt på plads - de vinder 3-0 med nogle flotte mål. Næste kamp mod Albertslund bliver en tæt kamp ender den 1-1. Den 3. kamp er mod Avarta  - de presser og spiller hurtigere og vi får ikke nok ro på vores spil, og desværre er vi uheldige at ramme overlægger på straffe - Avarta vinder 2-1. Sidste kamp er mod Sengeløse/Taastrup og det bliver nok den mest nervepirrende kamp. Ringsted startede med at komme bagud 3-0 men formår så at holde hovedet koldt og får spillet i gang og kæmpet sig op, og vinder kampen 4-3 - virkelig flot comeback!  

Alt i alt er holdet meget tilfreds med deres indsats med de 7 point med hjem, men har allerede ambitioner om, at næste gang skal de have flere point med hjem.  

Hold 2 i C rækken:

Holdet består af Berk, Benjamin, Enes, Ocean og Mikail.

Holdet stod rigtig stærkt fra start og lagde ud med en sejr over Rønnede 4-1. Herefter kom nok den mest nervepirrende kamp på Hundige, hvor Hundige får 2 straffe mod os, hvoraf vi reder den ene og går ned og scorer i den anden ende. Kampen endte 3-3. Dernæst 3. kamp mod Havdrup med sejr på 5-2 og sidste kamp mod Ørslev med sejr på 5-0. Det blev til mange flotte mål, og gennem alle kampene kæmpede holdet, havde høj moral og snakkede rigtig godt sammen. Det var en fornøjelse at se angrebs- og forsvarsspillet køre og, at aftalerne blev holdt som var lavet til træningerne forinden.

Holdet i B rækken:

Holdet består af Andreas, Nikolaj, Gustav M, Victor og Lucas S.

Der var ”pres” på holdet, for de 2 andre Ringsted hold havde vundet deres den første kamp, det snakkede drengene meget om inden kampen, måske var derfor de virkede nervøse, og kom bagud både 1-0 og 2-0 (i øvrigt på et selvmål), men i de sidste 4 min. gik tingene op i en enhed, og det endte med en 3-2 sejt! Flot comeback!

De 3 sidste kampe blev tabt, men kun med 1 og 2 mål, og der kunne drengene og deres træner (Jacob) gå ud og kigge selv i spejlet efterfølgende for at sige, at de ikke overholdte de aftaler der var lavet, der kan nævnes et brændt straffe og en trænerfejl, så er det svært.

Det betyder også, at der står 3 point ud for holdet, i stedet for min. 9-10 stykker, sådan er fodbold – desværre – også.

Nu ved holdet hvad de skal gøre næste gang, og der sigter man efter at få min. 10 point.

Der skal lyde en stor Tak til de forældre der er trådt til som træner gennem indendørs turneringen, og ikke mindst træningerne også. Det hjælper drengene utrolig meget, at har mere eller mindre har den/de samme trænere gennem turneringen så taktikken ikke skifter for meget fra gang til gang.

2. runde af DBU turneringen spilles henholdsvis 1. og 8. december og her vil drengene være max klar til at give den gas igen.