Menu

U14 Sjællandsmester

image
Margit Keinicke Kristiansen
01. marts 2020 kl. 00:00
U14 har lørdag d. 29. februar været afsted med 3 hold til Sjællandsmesterskaberne i indendørs fodbold i Roskilde Hallerne også kaldet FINAL INDOOR.
2 af Ringsted holdene skulle spille om finale pladserne i c rækken, og det viste sig at blive nogle meget tætte og nervepirrende kampe de 5 hold imellem.
Ringsted 1 tog 1. pladsen med 10 point og blev dermed Sjællandsmester. Det var meget stort for drengene og der blev jublet.
Ringsted 2 kom på en flot 4. plads, men var marginaler fra at få 2. pladsen i den sidste kamp. Så lidt skuffelse var at finde blandt spillerne selvfølgelig, når det hele var så tæt på. Men vigtigt at huske på her efterfølgende, at det at have kvalificeret sig til finalerne er en meget flot præstation i sig selv, og ikke mindst det flotte fodboldspil der er leveret indendørs i turneringen 2019/2020 er noget holdet kan være meget stolt af.
Ringsteds hold der i B rækken kvalificerede sig til at spille om A slutspillet til SM. 
Holdet kæmpede alt hvad de kunne, men det kunne ikke blive til medalje placeringer denne gang. Men holdet ser tilbage på en sæson med rigtig mange gode kampe og fantastiske fodboldoplevelser. 
Helt generelt har det været en stor succes for de 3 hold på U14, at det som udgangspunkt har været de samme spillere og trænere, der har været tilknyttet hvert sit hold, sådan at det har været muligt at få sammenspillet holdene på bedste vis, før turneringerne. 
U14 er klar igen til at give den endnu mere gas i sæsonen 2020/2021 til indendørs.
Men før vi når så langt, så skal der spilles en masse fodbold på græs.