Menu

U15 Indefodbold - Status for 2020

image Fint spil af U15 holdene
Margit Keinicke Kristiansen
07. januar 2021 kl. 20:05
Fine resultater på de sjællandske halgulve

I denne COVID-19 tid, vil vi gerne give en status på indefodbolden for U15 drengene i 2020, hvor 2. runde blev afviklet 6. december 2020.

Jacobs hold, som er tilmeldt i B rækken
Efter sidste gang, hvor holdet desværre måtte melde fra af forskellige årsager, så var holdet pisket til at vinde alle deres kampe. 

Det startede godt, med en sikker 3-0 sejr i 1. kamp, da modstanderen ikke kom. 

2. kamp var mod puljens tophold, selvom resultatet blev 4-3 til Ringsted, så var sejren aldrig i fare, og så var aftrykket lige som sat.

3. kamp lignede kamp 2, en kamp hvor drengene havde styr på sagerne, og 4-2.

4. kamp var meget lige, indtil 1. min. før tid, hvor Ringsted scorede, og de fightede sejren hjem.

En stolt træner udtaler: ”90% af de ting der var blevet øvet til træning, blev overholdt, og når drengene gør de ting som vi øver, så vinder vi – meget simpelt".

De 12 point er lige præcis IKKE nok til at gå videre til Mellemrunden i A rækken, da holdet manglede at score 4 mål mere, eller 1 point – men drengene fik sat et godt aftryk!

Andrés hold, som er tilmeldt i C rækken
Holdet ligger godt ud med en stor sejr over Tingsted på 9-2. Dernæst stod de overfor Tuse, hvor de sidst havde en meget tæt kamp, hvor Tuse løb med sejren. Det blev også en tæt kamp denne gang, og desværre løb Tuse med sejren med 1 mål. Der var et par hold der ikke kom, så det blev til lidt træningskampe efter de 2 kampe i stedet. Men flot fodboldspil og holdet er videre med 18 point til mellemspillet i B rækken.

Ügur & Hasans hold, som er tilmeldt i C rækken

Drengene spillede super flot fodboldspil. Det var en fornøjelse at se tingene lykkedes. Meget tæt kamp imod Bramsnæs, hvor de løb med sejren med 1 mål; 5-4. De to efterfølgende kampe var også tætte, men Ringsted kørte begge sejre hjem flot, og ender dermed som nummer 2 i puljen med 18 point og går videre til mellemspillet i B rækken.

Som overfor skrevet har alle tre hold på U15 nu spillet deres 2 indledende runder og skal alle spille mellemrunden i B rækken. Der er to puljer i B rækken og Jacobs hold og Ügur & Hasans hold spiller i pulje 1 og Andrés hold i pulje 2.

I Mellemrunden har man mulighed for at kvalificere sig til Sjællandsmesterskaberne. Nr. 1 og 2 går videre og bedste 3. plads de to puljer ift. hinanden. 

Vi slutter med lidt billeder fra stævnerne: