Menu

Rigtig god weekend for klubbens årgang 2007

image
René Christiansen
03. november 2019 kl. 22:32
Gode mål og flot fodbold

Der var travlhed for klubbens årgang 2007 i denne weekend. Både hold 1,2 og 3 skulle i kamp. For hold 1 og 3’s vedkommende stod der turneringskampe på programmet, mens at hold 2 skulle spille en træningskamp på 9-mands med offside. 

Det hele startede kl. 10:30 lørdag formiddag, hvor hold 1 fik besøg af Virum – Sorgenfri BK i mesterrækken. Inden kampen snakkede vi om, at vi skulle følge op på den gode præstation mod Hørsholm i onsdags. Vi skulle specielt tage første halvleg med, hvor vi spiller med få berøringer og skaber rigtig mange chancer grundet vores bevægelighed i det etablerede angrebsspil. 

Første halvleg lever desværre ikke op til hverken drengene eller trænernes forventninger. Vi spiller generelt alt for langsomt, og har svært ved at åbne deres forsvar op. Vi har dog stadig en kontrollerende boldomgang, og giver ikke nogen videre chancer væk. I pausen lavede vi nogle taktiske justeringer, hvilket medførte at vi fik langt større tag på kampen. Udover de taktiske justeringer, så spiller drengene langt hurtigere i de sidste 30 minutter. Virkelig en flot anden halvleg, hvor jeg synes, vi gør næsten alting rigtigt. Kæmpe bevægelighed, få berøringer, både tålmodige angreb, men også det mere direkte spil, fik vi sat i værk. 

Efter 33 minutters fodbold fik vi et hjørnespark, som Helmuth slår godt i feltet. Virum målmanden fumler en smule, og bolden ender for fødderne af Emil Karlshøj, der kan lave sit letteste mål i denne sæson. Stillingen var nu 1-0. Der skulle gå et kvarters tid inden, at vi fik bolden i kassen på ny. Nicolai Berthelsen tager et hurtigt indkast, og kaster Emil fri mod kassen. Emil holder tempo og ligger den godt ind bag Virum målmanden. Stillingen er nu 2-0, og her efter gik det hurtigt. Mathias B header bolden i kassen efter 54 minutter til 3-0. Et godt hovedstød, der tog stolpen og gik ind over målstregen. Få minutter senere kommer Hjalte Stærk også på tavlen. Vi spiller hurtigt i vores venstre side – Jonathan Nielsen kommer til baglinjen, og ligger bolden på tværs til en helt fri Hjalte Stærk, der havde taget et godt løb ind i feltet. Han kunne prikke bolden over stregen til slutresultatet 4-0. 

Kampens spiller blev Nicolai Berthelsen, der spiller en rigtig god kamp. Både som kantspiller, men også når han ligger mere centralt i banen. Fordeler spillet godt og sætter flere gange sin direkte modstander. Han havde fortjent at lave mere end en enkelt assist denne formiddag – lad os sige det sådan. Klasse!

Herefter var det hold 3’s tur. De skulle op mod rivalerne fra den anden side af broen. Turneringskamp mod Benløse IF – kampen blev fløjtet op kl. 13:00. I selve kampen holdt det hårdt. Det blev et tæt derby, som længe så ud til at blive afgjort af de små ting. Vi skulle helt hen til det 40’ende spilleminut før der faldt et mål. Benløse får sparket på kassen, og bolden triller ind under Marco i Ringsted målet. Han får stoppet bolden på stregen, men dommeren mener, at den var inden over. Derfor 0-1 til benløse. Kort efter bliver Ringsteds sikre skanse i forsvaret skiftet ud med et mindre slag – Visby må udgå. 

3 minutter før tid tvinger Jerfi sig igennem og laver et flot mål. Drengene presser videre og i overtiden bryder Villads igennem i venstre side, og får prikket bolden videre til Noah G, som kommer med et flot løb ind i feltet og tæsker bolden i kassen. Kort efter afgør Jerfi definitivt kampen med sit mål til 3-1. 

Lars var stolt af drengene efter kampen, fordi de kæmper til sidste fløjt på trods af modgang og en del uheld undervejs. Det mentale spil er rigtig vigtigt, hvilket vi har haft en del udfordringer med på årgangen. Det er dog blevet markant bedre! 

Søndag var det hold 2’s tur til at komme i aktion. Holdet var i Hvalsø for at prøve kræfter med 9-mands med offside. Nogle har nemmere ved at forstå offside reglen end andre, men til trods for lidt vanskeligheder på den front, så spiller holdet en rigtig god fodboldkamp. Kampen ender fortjent med en sejr på 4-1. Oskar Eisvang stod for 2 scoringer, mens at Villads ligeledes scorede 2 mål.