Menu

U13-1 er snublende tæt på at vinde mesterrækken

image
René Christiansen
17. november 2019 kl. 17:10
Lørdagens topopgør endte i remis

Drengene var spændte og en smule nervøse, da de mødte ind i klubhuset til morgenmad kl. 08:15. Dagen stod på topopgør mod Avarta, hvor en sejr ville ende med at drengene kunne fejre at have vundet mesterrækken. 

Kampen startede med lyn og torden. Efter små 30 sekunder står Malthe Helmuth helt fri foran Avartas målmand. Afslutningen mangler lige det sidste, så målmanden får klaret til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark, ryger ud til endnu et af slagsen. Her kommer der et godt, kvalificeret indlæg fra Jonas Faebo, der rammer Emil Karlshøj lige i panden, der desværre overplacerede sit hovedstød en smule. 

På det efterfølgende målspark bringer Avarta sig foran med 0-1. En lang aflevering fra målmanden til deres store, hurtige venstrekant – der kommer forbi vores midtbane/forsvar og sparker bolden ind under Vogt i målet. Kaweenat Kaewsanja står for udeholdets mål, men vi må også erkende, at det selvfølgelig ikke må ske. Vi har flere spillere ude af positionering, og kommer på den forkerte side. 

Herefter skal drengene have ros for at fighte sig tilbage i opgøret. Vi har et par halve muligheder efterfølgende, men får ikke prikket bolden i mål. Efter 15 minutter kommer udligningen ved Mathias B. Vi får spillet bolden op igennem midten, hvor Emil Karlshøj finder plads og kommer fri til afslutning. Han får ikke det rigtige træf på afslutningen, men heldigvis ender bolden for fødderne af Mathias B, der let kan prikke bolden i kassen. Stillingen er 1-1 efter 15 minutter. 

I resten af kampen er billedet meget det samme. Det er en intens og fysisk fight, hvor det gode fodboldspil kun forekommer i få perioder. Vi spiller os dog frem til flere gode indlægsmuligheder i de sidste 10-15 minutter af anden halvleg, men indlæggene halter. Begge hold kommer fra fase 1 til fase 2, men i fase 3 mangler der den sidste skarphed. 

Vi må erkende, at den sidste aflevering mangler kvalitet, og de afslutninger vi nu engang får sendt mod målet – det samme. Avarta var store, stærke og var godt struktureret. De gjorde det svært for os, og vi havde gevaldige problemer med at spillet vores eget spil. Slutresultatet 1-1 må siges at være helt fair. Resultat betyder ligeledes, at hvis Avarta skal slå os af pinden som turneringsvinder, skal de vinde med minimum 9 mål i Store Merløse i deres sidste turneringskamp.

Kampens spiller blev Bastian Sølund, der har fundet sig rigtig godt tilrette på midten af banen. Han vinder stort set alle sine dueller, er god i sin positionering og har flere gode fremadrettede afleveringer. Klasse kamp! 

Vores næste opgave er pokalkvartfinalen mod Farum d. 1 december kl. 12:00!