Menu

U13-1 klar til den store finale mod Avarta

image
René Christiansen
14. november 2019 kl. 18:09
Vi har brug for din støtte!

På lørdag kl. 10:30 bliver der fløjtet op til den store finale i mesterrækken. Kampen er mod Avarta, der er rækkens nummer 2, men de har dog en kamp i hånden. Stillingen i toppen af rækken, ser således ud:

Ringsted IF: 11 kampe vundet, 1 uafgjort og ingen nederlag = 34 point. 

Boldklubben Avarta: 10 kampe vundet, 1 uafgjort og ingen nederlag = 31 point. 

Dette betyder at Ringsted IF selv kan afgøre tingene ved at skaffe de tre point på lørdag. Der er altså lagt op til en direkte duel, om at vinde mesterrækken. Skulle kampen ende uafgjort, så ligger fordelen også på Ringsteds hænder. Dette ville betyde at Boldklubben Avarta skal slå Store Merløse, med minimum 9 mål på udebane, i deres sidste turneringskamp. Skulle Avarta gå hen og vinde kampen på lørdag, skal de blot bruge et enkelt point mod Store Merløse i deres sidste turneringskamp. 

Drengene er utrolig spændte på kampen. Det er denne mulige finalekamp, som de har set frem til. Emil Karlshøj, der har været en af profilerne i denne efterårssæson udtaler: ”Vi skal være oppe på dupperne fra start af. Det bliver en utrolig hård og intens fodboldkamp. Jeg håber, at der er rigtig mange tilskuere, der vil møde op og støtte os. Det vil vi sætte stor pris på”. 

Det er ikke kun drengene, der glæder sig til kampen på lørdag. Trænerstaben har arbejdet hårdt og målrettet med at få iscenesat de ting, som vi ved, at drengene er gode til. Træner Mads Ertmann udtaler: ”Vi ved at vi har en kæmpe opgave foran os på lørdag mod Avarta, og vi har derfor arbejdet ekstra hårdt i denne uge for at få de sidste detaljer på plads inden weekenden. Nu glæder vi os bare rigtig meget til at komme ud og give den gas! Jeg vil ligeledes opfordre alle der har tid og lyst, til at komme ud på lørdag og give drengene den opbakning, der kan være med til at give dem de sidste procenter, så vi kan få de 3 point hjem og dermed vinde rækken".