Menu

Årgang 2008 (U10) får ny årgangssponsor

image U10 præsenterer de nye flotte spilledragter
Brian Larsen
19. september 2017 kl. 19:41
We Care 4 U og RIF Fodbold laver sponsoraftale

 

RIF Fodbolds U10 hold bliver klædt flot på de næste to år. Fra sommeren 2017 er We Care 4 U ny årgangssponsor for holdet. På brystet af de over 40 drenge vil man kunne se We Care 4 U's logo, når de drager rundt på Sjælland weekend efter weekend.

Jesper Lemmike fra klubbens sponsorudvalg udtaler: "Endnu engang kan vi med stolthed og  tilfredshed se en af byens store virksomheder bakke op om det store stykke arbejde, der laves for vores mange børne- og ungdomsspillere. Dermed har vi nu for alvor fået Danmarks førende leverandør af massagestole med ombord i RIF Fodbold. Det er vi selvsagt utrolig glade for".

Læs mere om We Care 4 U på firmaets hjemmeside her.

Som en ekstra bonus til den store, talentfulde og socialt velfungerende årgang, har en af klubbens øvrige lokale sponsorer givet et tilskud til træningsdragter, så drengene også før, mellem og efter kampene kan se velklædte og ens ud. Der skal lyde en STOR TAK til klubbens trofaste sponsor: PLASTMO. Læs mere om Plastmo her.  På billedet ses drengene i deres nye dragter.

Der skal til slut lyde en stor tak til begge sponsorer fra alle årgangens drenge, forældrer og trænere samt fra RIF Fodbolds sponsorudvalg.