Menu

RIF U11 på hyggeweekend.

image
Tekst: Jesper Lemmike | Foto: Lea Bigandt Nielsen | www: Anders Karlshøj
31. maj 2019 kl. 09:10
Sidste weekend var der arrangeret træningslejr/hyggeweekend.
I sidste weekend var der på årgang 2008 arrangeret træningslejr/hyggeweekend. Alle tre hold skulle spille hjemme.
 
Fredag aften vandt A holdet 7-3 over Lyngby i SU rækken og lørdag formiddag fulgte B og C trop med to sejre. B holdet vandt imponerende 18-2 over et chanceløst Herfølge hold og C holdet vandt et yderst spændende opgør mod FC Lejre med 6-5.
Så med ni point i rygsækken var 28 drenge og 5 ledere / forældre klar til at drage de ca. 15 minutters kørsel mod Camp Mulstrup, hvor den stod på hygge, masser af leg og spil samt masser af fokus på det sociale.
Efter en kort rundvisning - og information om reglerne - på Camp’en gik der ikke længe før drengene var i gang med at benytte de mange fine aktiviteter der er på Camp Mustrup. 
Efter knap en times “fri leg” på fuld skrue var det tid til kage og saftevand og information om fordeling af sovepladser. 
Resten af dagen var drengene godt aktiveret på kryds og tværs af hold og aktiviteter kun afbrudt af lasagne og pastasalat, da der skulle spises aftensmad.
 
En imponerende energi de unge mennesker har. Det var en sand fornøjelse at se drengene hygge sig og se hvordan de selv fik sat gang i diverse turneringer og lege. 
Alle aktiviteter - poolbillard, airhockey, PlayStation, bordtennis, fodboldbane, bordfodbold, basketkurv, mini fitness med mere blev brugt flittigt. 
Da kl. blev ca. 22:15 var det tid til at få samlet drengene og få gjort dem klar til natten. En times tid senere indfandt roen sig over Camp Mulstrup. 
Søndag morgen kl 8:15 var der morgenmad og efter oprydningen af dette var der fuld fart over feltet igen. Kl 10:00 var der - trods store protester fra spillerne - afgang mod RIF. En fantastisk Camp for RIF’s U11 var overstået. 
Tak for en fremragende weekend. Tak til Camp Mulstrup, Allan og Susanne for rigtig gode forhold, som vi varmt kan anbefale. Tak til de deltagende børn og voksne. En stor tak også til de forældre der bidrog med aftensmad, morgenmad, saftevand, juice, chips, kørsel osv.
 
Alt forløb som det skulle og nu er årgangen klar til at drage til stævne i München d. 6/6, hvor vi deltager med 30 spillere og 7 trænere/ledere. Og hvor en del flere forældre med mere også støder til når vi er landet dernede.