Menu

U12 weekend i fodboldens tegn på flere måder.

image
Tekst og foto: Lea Bigandt Nielsen, Årgangsleder U12.
16. oktober 2019 kl. 22:53

Lørdag eftermiddag spillede U12's A hold en flot kamp mod Holbæk B&I, som dog endte uafgjort 3-3. Dette ændrede dog ikke på, at stemningen og engagementet var i top til aftens U12 arrangement i klubhuset. Her mødte 29 af årgangens mange spillere op kl. 17 til fællesspisning, hvor der bagefter sammen blev set herre-landsholdet spille EM kvalifikationskamp mod Schweiz i tv. 

Sikke en stemning drengene kunne levere med både nationalsang og fodboldsange, og ikke mindst en masse kammeratskab, som skinnede igennem blandt andet med en masse glad snak og hygge på tværes af alle drengene. Ganske fornøjeligt for trænerne og årgangslederen at opleve, selvom drengenes glade snak til tider også blev oplevet støjmæssigt som meget højt i vores hyggelige klubhus.

Drengene fik under kampen spist en masse chips og lækker chokoladekage, så da landsholdet gik til pause, susede drengene en kort tur udendørs på fodboldbanerne, hvor der var lidt højere til loftet.

Landskampen var i lang tid målfattig, men det hinderede stadig ikke U12 drengene i at holde den gode stemning i top, men da det danske mål endelig kom, ville begejstringen ingen ende tage. Jubelen var nærmest endeløs.

Kl. 20 var landskampen færdig og det samme var arrangementet, fordi søndag stod den på kampe for B og C holdene. B-holdet vandt en flot 3-1 sejr over Svogerslev, mens C holdet måtte se sig besejret 3-1 af Raklev efter en kamp med masser af godt RIF fodboldspil samt fine chancer, som desværre bare ikke ville give mål.

Flere af klubbens værdier: Glæde, Sammenhold, Engagement, Udvikling og Respekt sættes i spil ved sådan en fodboldweekend, som også blev starten på U12´s efterårsferie. Nu bliver der set frem til vinterturneringen og træning på kunstgræsbanerne fra uge 43.