Menu

Flot weekend af U11-holdene

image
Kenneth Byssing
24. august 2020 kl. 19:35
Hjemmesejre over Slagelse og Køge

U11 viste flot spil i weekendens kampe.

U11-1 spillede holdets 2. kamp i DBU turneringen, hvor Slagelse B&I kom på besøg. Slagelse havde vundet deres første kamp 14-0, så det var med en god portion respekt, RIF Fodbold gik ind til kampen med.

Til taktik-mødet snakkede holdet om hver positions rolle, og hvordan man skulle spille eget spil, og ikke være bange for at lave fejl. Man skulle ikke være bange for Slagelse, men turde spille fodbold. Derfor var træner Kenneth Byssing meget tilfreds efter kampen: "Jeg må sige, at dette er en af de bedste præstationer jeg har set dette hold levere".

Fra første fløjt sad RIF helt oppe på Slagelse spillerne, og RIF pressede Slagelse rigtig langt tilbage på deres bane, hvor de havde svært ved at spille uden om RIF's solide pres. Der blev fundet en masse gode rum at spille bolden rundt i, og RIF kom frem til en masse chancer, samtidig med at der stort set ikke blev givet en chance væk i 1. halvleg. Ved pausen er RIF foran 4-0.

I pausen får drengene, velfortjent meget ros, men der er også enige om, at holde fokus de sidste 30 min. I 2. halvleg er kampbilledet meget det samme, dog kommer Slagelse også frem til lidt mere, men de spiller - som reglerne foreskriver - altså også det sidste 40 min af kampen med en mand mere end på banen. Alligevel lykkes det RIF at kommer frem til en håndfuld gode chancer, og det hele ender med fuldt fortjent 6-3 sejr. En helstøbt holdindsats hvor der skal gives roser til alle 11 spillere, for at komme med den energi og spilleglæde som der også arbejder på til alle træningerne.

Målscorer for RIF Fodbold: Oscar Ulstrup, Villads Hass og Victor Lodal.

U11-2 var også i kamp. Her var der også tale om en flot indsats, da Køge blev sendt hjem med et 4-2 nederlag.

Målscorer for RIF Fodbood: Filip, Samir og Johannes.

Flot gået af alle på U11-holdene.