VELKOMMEN I RIF FODBOLD

image Børne- og ungdomsfesten d. 4. juni 2016

KORT OM KLUBBEN

RIF Herrefodbold er stiftet 1. maj 1903, og kunne således i år 2003 fejre 100 års jubilæum.

Klubbens sportslige højdepunkter startede i 1986, da klubben for første gang rykkede op i Danmarksserien. I 1988 rykkede klubben op fra Danmarksserien, og kunne for første gang kalde sig divisionsklub i 3. division øst. I 1991 spillede klubben om oprykning til 1. division, men tabte playoff kampene til Nr. Åby.

Klubben har siden haft en tilværelse i Sjællandsserien og Danmarksserien, men oplevede dog et dyk i 2000, da man rykkede ned i serierækkerne. I sæsonen 2014/2015 blev klubben fanget af omstruktureringer i Danmarksserien, og det kostede en nedrykning til Sjællandsserien. Det er klubbens målsætning, at klubbens førstehold skal spille i minimum Danmarksserien.

Udover seniorafdelingen, så har klubben i dag også en spirrende børne- og ungdomsafdeling, og pr. 1. september 2016 er der i alt registreret 529 medlemmer i RIF Fodbold.

KLUBHUSET

Klubben råder over et dejligt klubhus på Tværallé, hvor medlemmerne kan samles og hygge sig i gode rammer.

Klubhuset blev indviet d. 18. august 1974, og er opført af medlemmerne ved frivillig indsats. Noget klubben stadig er meget stolte over, og som står som et synligt bevis på, hvad man kan opnå ved fælles indsats.

STØTTEFORENINGER

Klubbens støtteforeninger har altid spillet en vigtig rolle for klubben. Fodboldvennerne blev stiftet d. 31. marts 1996, mens Fodboldforældreforeningen blev stiftet d. 5. april 1978. Begge er sidenhen opløst, og samlet i en forening: RIF-Fodboldsupport. RIF-Fodboldsupport blev stiftet d. 21. juni 2007, og havde som primært formål at støtte ungdomsarbejdet. RIF-Fodboldsupport blev opløst på generalforsamlingen d. 25. september 2015, hvorefter foreningens formue på knap 700.000 kr. blev overført til RIF Fodbold. På nedenstående billede ses to af hovedaktørene i arbejdet Jørgen Frandsen og Svend Erik Pedersen.

2 af de "store" fra støtteforeningerne: Jørgen Frandsen og Svend P.

I 2017 lukkede RIF Fodbolds sidste støtteforening: Ringsted Fodboldsponsorforening af 1981. Foreningens formål var at støtte seniorfodbolden i RIF Fodbold. Foreningens formand Jørn Nybo (se billedet nedenfor) overrakte i november 2017 foreningens indestående på 134.117,31 kr. til klubbens formand Brian Larsen.

ÆRESMEDLEMMER

Følgende personer har opnået den største hæder i klubben, som æresmedlemmer:

Vagn "Murer" Petesen, Poul "PP" Petersen, Claus Sällberg, Flemming Jensen, Frank Blume, Gregers Hansen, Jørn Nybo, Kaj Jørgensen, Mogens Funder, Ole B. Nielsen, Per Rene Pedersen, Svend Erik Pedersen, Svend Erik Hvidtfelt Larsen, Viggo Hansen, Jørgen Frandsen, Frank Pedersen og Klaus Heegaard.

ORGANISATION

Klubben er i dag opdelt i 3 primære afdelinger: Seniorafdelingen, Ungdomsafdelingen samt Børneafdelingen. Selvom afdelinger har deres egne budgetter og formænd, så er afdelingerne underlagt bestyrelsens strategier og retningslinjer.

NUVÆRENDE BESTYRELSE (link - klik på overskrift)

VÆRDIER

RIF Fodbold strategier, handlinger og kultur skal kunne afspejles i klubbens 4 værdiord:

• Fodbold for alle.
  • Glæde.
  • Struktur.
  • Udvikling.

Det er vigtigt, at klubbens værdier hele tiden italesættes, så de kommer ind under huden på vores frivillige og vores medlemmer. Klubbens værdier skal være grundlaget for vores klubkultur.

KONTAKTINFO

Ringsted IF Herrefodboldafdeling

Fodboldhuset, Tværallé 8, 4100 Ringsted

www.rif-fodbold.dk | Facebook: www.facebook.com/rif.fodbold

DBU Klubnr. 101935 | SE/CVR 33440057 | Nordea 2520-2551307754 | MobilePay 77221

KONTAKT KLUBBEN : TRYK HER !